Tizimga kirganingizdan va sotib olganingizdan so'ng mahsulot haqida sharh qoldiring.
Pardozni ketkazish uchun tozalovchi balzam har qanday barqaror pardozni tez va samarali ravishda eritadi, teshiklarni chuqur tozalaydi va yog' tiqinlarini yo'q qiladi, qora nuqta sonini kamaytirishga yordam beradi. Terini oziqlantiradi va namlaydi.
Tabiiy gipoalergenik balzam barcha teri turlariga mos keladi. Terini bezovta qilmasdan pardozni olib tashlashning juda yengil usuli bo’lib, u yumshoq kremli tuzilishga ega, terida eriydi va har qanday suvga bardoshli kosmetikani eritadi. Terida balzam yog' sifat bo'ladi, suv bilan o'zaro birikkanda u emulsiyaga aylanadi va barcha kirlarni yuvadi. Balzamning xushbo'yligi terapevtik ta'sirga ega. Tabiiy efir moylari tinchlantiruvchi va bo’shashtiruvchi ta'sirga ega. Mahsulot sherbetga o'xshash zich tuzilishga ega. Balzam terini oziqlantiradi, namlaydi va foydali tarkibiy qismlar bilan to'ydiradi, tortishish hissini qoldirmaydi. Sitrus moylari kompleksi - yumshoq oqartirish ta’sirini beradi, dog’lar va husnbuzardan keying izlarni oqartiradi, terining holatini tekislaydi va yaxshilaydi. Yangi hujayralar o'sishini rag'batlantiradi, tonlaydi va namlaydi. Ortiqcha yog'ni o'zlashtiradi, epidermisning o'lik qatlamini nozik tarzda tozalaydi.
- Terining turlari
- Hamma turdagi
- Mahsulot turi
- Balzam
- Maqsadga muvofiq
- Pigmentatsiya/oqartirish
Qizarish
Suvsizlanish - Ishlab chiqaruvchi
- Heimish
- Mamlakat
- Janubiy Koreya
- Hajmi (ml)
- 120
Mukammal yumshatuvchi ta'sirga ega, jarohatni davolashni tezlashtiradi, yoshartiruvchi ta'sirga ega.

Terini mukammal darajada tiklaydi, parvarish qiladi, tonlaydi va yangilaydi.

Kuchli antibakterial xususiyatlarga ega va terini yaxshilaydi.

1. Kerakli miqdordagi balzamni oling va mahsulot biroz erishi uchun qo'lning tashqi tomoniga qo'ying. 2. Barmoqlaringiz bilan mahsulotni peshona, yonoq, iyak va burunga surting. 3. Terini yumshoq o’qalang sherbet yog'ga aylanguncha, keyin oz miqdorda suv qo'shing va pardoz to'liq eriguncha terini o’qalashni davom eting.